Általános Szerződési Feltételek

Részvételi Szabályzat

A Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. (1106 Budapest, Maglódi út 12/b), mint az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozatot lebonyolító és koordináló projektiroda (a továbbiakban: Projektiroda), egyben az eseménysorozathoz kötődő sárkányhajó edzések (a továbbiakban: Program) megrendelője és koordinátora, a Programban részt vevő személyeket (a továbbiakban: Résztvevő) az alábbiakról tájékoztatja:


I. Általános rendelkezések

  • Az egyes edzésprogramokra történő nevezés elküldésével a Résztvevő kijelenti, hogy a Program jelen Részvételi Szabályzatát mindenben megismerte, az abban foglalt szabályokat tudomásul vette és magára kötelezőnek ismeri el.
  • A Programba történő regisztráció feltétele a 12 életév betöltése. 12 éven aluli kiskorú Résztvevő kizárólag törvényes képviselői hozzájárulásával regisztrálhat a Programra. 
  • Projektiroda a hiányosan vagy hibásan megadott regisztrációs adatokból eredő problémákért nem felel.
  • A Program helyszíne minden esetben: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3., Budapest Evezős Egyesület. Az edzések időpontjait minden esetben a Program honlapján (sarkanyhajo.otprobatokioba.hu) teszik közzé a szervezők, jelentkezni a foglalkozásokra kizárólag online lehet, az ott jelölt jelentkezési határidőn belül. 
  • A Program hivatalos edzésnaptárában szereplő foglalkozásokon Résztvevő saját felelősségére vehet részt, a nevezéssel egyidejűleg aláírt és elfogadott felelősségi nyilatkozatban foglaltakra tekintettel. A felelősségi nyilatkozatban foglalt normák megsértéséből eredő bármilyen egészségügyi károsodásért, illetve balesetért, anyagi kárért Projektiroda, illetve a foglalkozást szervező, valamint lebonyolító Budapest Evezős Egyesület felelőssége a jogszabályok által megengedett legteljesebb körben kizárt, kártérítésre nem kötelezhető. Résztvevő a Program hivatalos edzésnaptárában szereplő foglalkozáson saját felelősségére, valamennyi vonatkozó szabályzat elfogadása mellett vehet részt, azzal kapcsolatban Projektiroda reklamációt nem fogad el. 

II. Részvételi díj

  • A Program részvételi díjai a következők szerint alakulnak: 
  • 1.500.- Ft/fő/alkalom sárkányhajós edzések esetében, 
  • 2.500.-Ft/fő/alkalom kajak-kenu edzések esetében
  • A részvételi díj megfizetése egy módon lehetséges: online bankkártyával. A nevezés véglegesítésének előfeltétele a részvételi díj megfizetése. A tranzakció akkor válik befejezetté, amikor az összeg jóváírásra került számlánkon.
  • A részvételi díj visszafizetése nem áll Projektiroda módjában.    

Barion Fizetés

Elfogadó neve:

Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.

1106 Budapest, Maglódi út 12/b
E-mail: info@otprobatokioba.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-994624

Adószám: 24186731-2-42

Bankkártyával történő fizetés menetének és feltételeinek részletes leírása:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan regisztrálhat az Ötpróba által szervezett sárkányhajós edzésekre. A regisztráció lépéseinek megtétele után Önt a Barion fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Regisztrálóinknak és nevezőinknek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz, jelen esetben regisztrációhoz, illetve nevezéshez.

Az adatvédelem és az adatkezelés biztonsága:

Az Ön személyes adatainak védelme a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

III. A Részvételi Szabályzat érvényessége

Jelen részvételi szabályzat visszavonásig érvényes. A Projektiroda fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Résztvevők értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Projektiroda a jelen Szabályzat súlyos megsértésének megállapítása esetén ezen okból a Résztvevőt a Programból kizárhatja.

Comments are closed.